Heb je een vraag? Mail ons op service@okay.nl. Liever bellen? 0528 – 23 24 45

Mail ons op service@okay.nl. Liever bellen? 0528 – 23 24 45

OKAY HAAKSBERGEN VERKOOPMEDEWERKER

Aantal uur per week: 10-15 UUR
Locatie: Haaksbergen

Shopmanager Marlie en haar team zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ongeveer 10-15 uur per week. Ben jij de enthousiasteling die zij zoeken?


WERKEN BIJ OKAY

Samen zetten we ons – met een nuchtere insteek – iedere dag weer in om onze klanten het allerbeste te bieden. We werken in een kleinschalige, informele, gedreven (en gezellige!) teams waarin iedereen heel betrokken is met elkaar. We leren van elkaar en kunnen snel schakelen. Kortom: we zijn een gezellige, maar ook zeker hardwerkende, club enthousiastelingen en we zijn op zoek naar nóg zo’n leuke enthousiasteling binnen ons team.


DE FUNCTIE

Je geeft klanten advies, maakt een praatje en zorgt samen met je team dat je net dat ene stapje extra doet voor de klant. Maar bovenal geef jij samen met je team Okay een gezicht en zorg je voor een fijne en gezellige winkelbeleving van de klant zodat ze graag weer terugkomen bij jou. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze functie perfect voor jou!


HIER HERKEN JE JEZELF IN

Je bent sociaal en legt makkelijk contact. Je zit vol energie en kunt anderen je enthousiasme overdragen. Met jouw passie voor mode en vrolijke karakter zorg jij ervoor dat het als klant altijd een feestje is om bij Okay te komen shoppen.

  • Je bent een vrolijk en energiek persoon
  • Je woont in de omgeving van de winkel
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie

Geen winkelervaring? Ook zonder ervaring, maar met een stralende verkooppersoonlijkheid kun je bij ons aan de slag.


WAT BIEDEN WE JOU?

  • Een passend salaris
  • Deel uitmaken van ons gedreven en gezellig team
  • Een fijne personeelskorting op onze collectie

SOLLICITEREN

Word je blij van deze vacature en zou jij je graag bij ons leuke team in Haaksbergen willen voegen? Wacht dan niet te lang en stuur je motivatie en cv naar Gina: pz@okay.nl (o.v.v. Okay Haaksbergen).Vind een
winkel bij jou
in de buurt

Okay Op instagram

Wil je met jouw foto op ons instagram account komen? Gebruik dan #okayfj