Heb je een vraag? Mail ons op service@okay.nl. Liever bellen? 0528 – 23 24 45

Mail ons op service@okay.nl. Liever bellen? 0528 – 23 24 45

Storemanager Zwolle-Zuid (new store)

Uren per week: +/- 28-32 uur
Locatie: Okay Zwolle-Zuid (new store)

Medio april open Okay Zwolle-Zuid haar deuren! Daarvoor zijn wij op zoek naar een gloednieuw gedreven team met een minstens zo gedreven storemanager. Ben jij degene die wij zoeken?

De functie

Als storemanager heb je passie voor mode en ben je hét gezicht van Okay! Met je met een gedreven en positieve instelling weet jij je team altijd te blijven motiveren. Je bent creatief en hebt oog voor een mooi en commercieel winkelbeeld. Je staat enthousiast en gedreven op de winkelvloer en geeft klanten advies, maakt een praatje en bent verantwoordelijk dat jij – samen met je team – de omzet haalt (of overstijgt natuurlijk!). Maar bovenal geef jij samen met je team Okay een gezicht en zorg je voor de ultieme winkelbeleving van de klant! Naast op de winkelvloer staan, zorg jij ook voor het maken van roosters en andere kleine licht administratieve taken. Herken jij deze mentaliteit en zet jij, met je passie voor mode, graag net dat ene stapje extra om de klant blij te maken? Dan is deze functie perfect voor jou!

Jouw profiel

Je bent gedreven, positief en legt makkelijk contact: een echt “mensen mens”. Je zit boordevol energie en weet dit ook aan je team over te dragen. Met jouw passie voor mode kun je jouw klant met de perfecte – bij de klant passende – outfit de winkel laten verlaten. Daarnaast ben je gemotiveerd om je omzet te halen en vind je het belangrijk dat de winkel er altijd tip top uit ziet.

– Je hebt ervaring in een soortgelijke functie (pré)
– Je hebt een goede mensenkennis
– Je bent flexibel
– Je bent (licht) administratief onderlegd
– Je bent creatief en hebt ook voor een mooi en commercieel winkelbeeld
– Je woont in de omgeving van de winkel

Solliciteren

Word je blij van deze vacature en zou jij graag hét gezicht willen zijn van het nieuwe team in Zwolle-Zuid? Wacht dan niet te lang en stuur zo snel mogelijk je motivatie + cv naar Gina (pz@okay.nl) o.v.v. Okay Zwolle-Zuid.

Vind een
winkel bij jou
in de buurt

Okay Op instagram

Wil je met jouw foto op ons instagram account komen? Gebruik dan #okayfj