Heb je een vraag? Mail ons op service@okay.nl. Liever bellen? 0528 – 23 24 45

Mail ons op service@okay.nl. Liever bellen? 0528 – 23 24 45

Shopmanager Veenendaal

Uren per week: 24 uur
Locatie: Veenendaal

Team Veenendaal is op zoek naar een nieuwe shopmanager! Samen met dit team run je de Okay winkel in Veenendaal. Ben jij hét gezicht dat we zoeken?

Werken bij Okay

Samen zetten we ons – met een nuchtere insteek – iedere dag weer in om onze klanten het allerbeste te bieden. We werken in een kleinschalige, informele, gedreven (en gezellige!) teams waarin iedereen heel betrokken is met elkaar. We leren van elkaar en kunnen snel schakelen. Kortom: we zijn een gezellige, maar ook zeker hardwerkende, club enthousiastelingen en we zijn op zoek naar nóg zo’n leuke enthousiasteling binnen ons team.

De functie

Als storemanager heb je passie voor mode en ben je hét gezicht van “jouw” Okay winkel, want zo moet ‘ie voelen. Je geeft klanten advies, maakt een praatje en zorgt samen met je team dat je net dat ene stapje extra doet voor de klant. Je zorgt zelf voor de uitstraling van je winkel, je hangt de kleding zelf in. Geen gekke regeltjes, maar alle vrijheid. Maar bovenal geef jij samen met je team Okay een gezicht en zorg je voor een fijne en gezellige winkelbeleving van de klant zodat ze graag weer terugkomen bij jouw.

Naast op de winkelvloer staan, zorg jij ook voor het maken van roosters en andere kleine licht administratieve taken. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze functie perfect voor jou!

Jouw profiel

Je bent gedreven, positief en legt makkelijk contact: een echt “mensen mens”. Met jouw passie voor mode kun je jouw klant met de perfecte – bij de klant passende – outfit de winkel laten verlaten. Daarnaast ben je gemotiveerd om je omzet te halen en vind je het belangrijk dat de winkel er altijd tip top uit ziet.

We werken in kleine (en gezellige!) gedreven teams waarin iedereen heel betrokken is. We leren van elkaar en zijn in staat om snel te schakelen. Kortom we zijn een hardwerkende gezellige club enthousiastelingen en we zijn op zoek naar nóg zo’n leuke enthousiasteling binnen Okay! 

Je hebt of bent:

  • een vrolijk en energiek persoon
  • een goede mensenkennis
  • creatief en hebt oog voor een mooi en commercieel winkelbeeld
  • ervaring in een soortgelijke functie (pré)
  • Woonachtig in de omgeving van de winkel

Geen winkelervaring? Ook zonder ervaring, maar met een stralende verkooppersoonlijkheid kun je bij ons aan de slag.

Wat bieden we jou?

  • Een passend salaris
  • Deel uitmaken van één van onze gedreven en gezellig teams
  • Een fijne personeelskorting op onze collecties

Solliciteren

Word je blij van deze vacature en zou jij graag, samen met het team, hét gezicht willen worden van Okay Veenendaal? Wacht dan niet te lang en stuur zo snel mogelijk je motivatie + cv naar Gina (pz@okay.nl) o.v.v. Okay Veenendaal.


Vind een
winkel bij jou
in de buurt

Okay Op instagram

Wil je met jouw foto op ons instagram account komen? Gebruik dan #okayfj