Heb je een vraag? Mail ons op service@okay.nl. Liever bellen? 0528 – 23 24 45

Mail ons op service@okay.nl. Liever bellen? 0528 – 23 24 45

Storemanager Enschede Zuid

Uren per week: 28 uur
Locatie: Okay Enschede Zuid

Team Enschede Zuid is op zoek naar een storemanager. Ben jij de gedreven enthousiasteling die zij zoeken?


WERKEN BIJ OKAY

Samen zetten we ons – met een nuchtere insteek – iedere dag weer in om onze klanten het allerbeste te bieden. We werken in een kleinschalige, informele, gedreven (en gezellige!) teams waarin iedereen heel betrokken is met elkaar. We leren van elkaar en kunnen snel schakelen. Kortom: we zijn een gezellige, maar ook zeker hardwerkende, club enthousiastelingen en we zijn op zoek naar nóg zo’n leuke enthousiasteling binnen ons team.


DE FUNCTIE

Als storemanager heb je passie voor mode en ben je hét gezicht van “jouw” Okay winkel, want zo moet ‘ie voelen. Je geeft klanten advies, maakt een praatje en zorgt samen met je team dat je net dat ene stapje extra doet voor de klant. Je zorgt zelf voor de uitstraling van je winkel, je hangt de kleding zelf in. Geen gekke regeltjes, maar veel vrijheid. Maar bovenal geef jij samen met je team Okay een gezicht en zorg je voor een fijne en gezellige winkelbeleving van de klant zodat ze graag weer terugkomen bij jou.

Naast op de winkelvloer staan, zorg jij ook voor het maken van roosters en andere kleine licht administratieve taken. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze functie perfect voor jou!


HIER HERKEN JE JEZELF IN

Je bent sociaal en legt makkelijk contact. Je zit vol energie en kunt anderen je enthousiasme overdragen. Met jouw passie voor mode en vrolijke karakter zorg jij ervoor dat het als klant altijd een feestje is om bij Okay te komen shoppen. Daarnaast ben je gemotiveerd om je omzet te halen en vind je het belangrijk dat de winkel er altijd tiptop uit ziet.

Je hebt of bent:

  • een vrolijk en energiek persoon
  • een goede mensenkennis
  • creatief en hebt oog voor een mooi en commercieel winkelbeeld
  • ervaring in een soortgelijke functie (pré)
  • Woonachtig in de omgeving van de winkel

Geen winkelervaring? Ook zonder ervaring, maar met een stralende verkooppersoonlijkheid kun je bij ons aan de slag.


WAT BIEDEN WE JOU?

  • Een passend salaris
  • Deel uitmaken van ons gedreven en gezellig team
  • Een fijne personeelskorting op onze collectie

SOLLICITEREN

Word je blij van deze vacature en zou jij graag, samen met het team, hét gezicht willen worden van Okay Enschede Zuid? Wacht dan niet te lang en stuur zo snel mogelijk je motivatie + cv naar Gina (pz@okay.nl) o.v.v. Okay Enschede Zuid.

Vind een
winkel bij jou
in de buurt

Okay Op instagram

Wil je met jouw foto op ons instagram account komen? Gebruik dan #okayfj