Wil jij gefeatured worden op ons instagram account? Tag je bericht dan met #okayfj – Mail ons op service@okay.nl. Liever bellen? +31(0)528 23 24 45

Mail ons op service@okay.nl. Liever bellen? +31(0)528 23 24 45

Verkoopmedewerkers Ermelo (new store)

Functies: verkoopmedewerkers (diverse uren) + weekendhulp
Locatie: Okay Ermelo (new store)

In maart 2021 opent Okay Ermelo haar deuren! Daarvoor zijn wij op zoek naar een gloednieuw gedreven team met gedreven verkoopmedewerkers, ben jij degene die we zoeken?

…..

De functie

Je geeft klanten advies, maakt een praatje en zorgt samen met je team dat je de omzet haalt (of overstijgt natuurlijk!) . Maar bovenal geef jij samen met je team Okay een gezicht en zorg je voor de ultieme winkelbeleving van de klant! Herken jij deze mentaliteit en zet jij, met je passie voor mode, graag net dat ene stapje extra om de klant blij te maken? Dan is deze functie perfect voor jou!

…..

Jouw profiel

Je bent sociaal en legt makkelijk contact. Je zit boordevol energie en kunt anderen je enthousiasme overdragen. Met jouw passie voor mode kun je jouw klant met de perfecte – bij de klant passende – outfit de winkel laten verlaten.

– Je hebt ervaring in een soortgelijke functie (pré)
– Je hebt een goede mensenkennis
– Je bent flexibel inzetbaar (zowel doordeweeks als in het weekend)
– Je woont in de omgeving van de winkel

…..

Sollicteren

Word je blij van deze vacature en zou jij je graag bij het nieuwe team in Ermelo willen voegen? Wacht dan niet te lang en stuur je motivatie + cv naar Gina (pz@okay.nl) o.v.v. Okay Ermelo.

Vind een
winkel bij jou
in de buurt

Okay Op instagram

Wil je met jouw foto op ons instagram account komen? Gebruik dan #okayfj