OVER ONS

Over ons

Welkom bij Okay Fashion & Jeans!

Okay Fashion & Jeans is dé winkel op jeansgebied. Een formule die duidelijk en onderscheidend is en waarin service centraal staat. Okay Fashion & Jeans is groot in jeans en tops dat merk je aan alle onderdelen in de winkel. Alle medewerkers hebben een passie voor het vak! 

De winkels hebben een krachtige uitnodigende uitstraling, waardoor je als klant wordt meegenomen in een wereld van de mode en trends binnen Okay Fashion & Jeans.

Collectie

De winkels van Okay Fashion & Jeans worden dagelijks aangevuld met de laatste mode en trends. Okay Fashion & Jeans vertaalt de laatste mode naar het beeld op straat voor de stoere, modebewuste man en vrouw. De collecties zijn vernieuwend, wisselend maar met name aantrekkelijk geprijsd. Onze collectie bestaan onder andere uit de merken Only, s.Oliver & Vero Moda voor de dames en Petrol, Cars & Jack&Jones voor de heren. Kijk of jouw favoriete merk ook in onze winkels te vinden is op onze merkenpagina.
ONZE MERKEN

NIEUWS

We proberen iedereen op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen zowel op deze site als op Facebook / Twitter. Daarnaast hebben wij een nieuwsbrief waar je je gemakkelijk voor kunt aanmelden of afmelden, zo blijf je altijd op de hoogte.
LAATSTE NIEUWS

vacatures

Okay Fashion & Jeans is altijd op zoek naar enthousiaste adviseurs / collega's die ons team willen versterken. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je modebewust, dan pas je perfect bij ons en je toekomstige collega’s. Je krijgt de meest inspirerende werkplek die je maar kunt bedenken: je bent omringd door gedreven collega’s, leuke klanten en ons ruime assortiment met de laatste mode en trends. Kun jij de uitdaging aan?  Bekijk onze vacatures en wie weet versterk jij ons team!
Share by: