• Spaar 5% korting als vaste klant
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis afhalen in de winkel
Submenu

Ruilen & retourneren

 

Bij Okay Fashion & Jeans geldt: niet goed, geld terug. Na ontvangst heb je 14 dagen om van de koop af te zien. Je kunt er voor kiezen om je bestelling terug te brengen naar een van de Okay Fashion & Jeans winkels of terug te sturen via de post.

De enige voorwaarde die wij stellen aan de kleding is dat alle artikelen ongebruikt en in originele staat zijn. Natuurlijk mag je de artikelen passen. Als ze niet bevallen dan mag je ze zonder opgaaf van reden retour sturen. Mocht je het product beschadigen, dan kan het zijn dat we hiervoor kosten in rekening brengen. Vergeet niet de retourbon, die je bij je bestelling hebt gekregen, in te vullen en bij jouw retourzending mee te geven/sturen. Dat zorgt namelijk voor de snelste afhandeling van je retourzending. Retourneren kan gratis via de Okay Fashion & Jeans winkels.

 

Ruilen of retourneren bij winkel

Je kunt jouw bestelling kosteloos naar één van de Okay Fashion & Jeans winkels brengen. Vergeet niet om je retourbon ingevuld mee te nemen.

 

Retour via de post

Als je ervoor kiest om je bestelling terug te sturen via de post kun je dit doen via de retoursticker. Vul de retourbon zo volledig mogelijk in. Verpak de kleding samen met de retourbon goed in de retourdoos en breng het pakket naar het postkantoor. Als je je artikelen per post hebt teruggestuurd, wordt na ontvangst, het betaalde bedrag zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald. Van dit bedrag zullen wij € 5,95 voor de retourzending inhouden (ongeacht de grootte en het gewicht van het pakket).

Geen retoursticker? Dan kun je onderstaande adres gebruiken:

 

Okay Fashion & Jeans retouren

Antwoordnummer 520

7700 VB Dedemsvaart

  

 

 

  • Spaar 5% korting als vaste klant
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis afhalen in de winkel